Przytulne mieszkanie wydzielone z części domu jednorodzinnego, wyremontowane pod ochroną konserwatorską. Powierzchnia tego dwupoziomowego mieszkania to 69m, na parterze znajduje się hol, salon z kuchnią w aneksie i toaleta. Na poddaszu jest spora sypialnia i równie duża łazienka z komfortową, obszerną kabiną prysznicową. 

W projekcie użyto uniwersalnych i ponadczasowych materiałów jak: cegła, kamień naturalny, gres, tynk strukturalny – relief. Stylistycznie założeniem projektu było nawiązanie do historycznych fundamentów budynku z końca XIX w. i osadzenie ich we współczesnych trendach. Z połączenia starego charakteru i nowoczesnych materiałów powstało eklektyczne, klimatyczne wnętrze.

Material: Cegły
Prawa autorskie do zdjęci: zdjęcia: Mona Saad
Podobne zjdęcia
Komentarze

Zapytanie ofertowe

Nieważna Email
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.