Część wspólna mieszkania skandynawski korytarz, przedpokój i schody od dp concept skandynawski | homify
< >
Część wspólna mieszkania Skandynawski korytarz, przedpokój i schody od DP Concept Skandynawski
< >
Część wspólna mieszkania Skandynawski korytarz, przedpokój i schody od DP Concept Skandynawski
< >
Część wspólna mieszkania Skandynawski korytarz, przedpokój i schody od DP Concept Skandynawski

Tuż przy Woonerfie przy ulicy Piramowicza w samym centrum Łodzi, w pięknie odrestaurowanej kamienicy nasz zespół zaprojektował pięćdziesięciometrowe mieszkanie na poddaszu. Zamysłem Inwestora było stworzenie wyjątkowej przestrzeni dla wymagających młodych ludzi.

W mieszkaniu wydzielone zostały trzy sypialnie, część wspólna z aneksem kuchennym oraz łazienka. Największym atutem lokalu stało się światło. Jasne barwy mebli i ścian dodały wnętrzom lekkości i świeżości. Łazienka w anttracytowej szarości jest elegancka i minimalistyczna. Idealne miejsce by się zrelaksować po długim dniu na uczelni. Pokoje zostały zaprojektowane z myślą o studentach- stąd też wygodne miejsce do nauki. Szerokie i wygodne łóżka z euro palet pomalowano na biało. Całości dopełniają zabawne retro grafiki na ścianach.

Podobne zjdęcia
Komentarze