Dom na różanym potoku nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od neostudio architekci nowoczesny | homify
Dom na Różanym Potoku Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Neostudio Architekci Nowoczesny
Dom na Różanym Potoku Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Neostudio Architekci Nowoczesny
Dom na Różanym Potoku Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Neostudio Architekci Nowoczesny

The purpose of the project was the rearrangement of an existing house, characterized by a multiplicity of levels of the interior. It has up to 5 levels, with 90 m2 of the living space. The significant problems of this system were: communication nuisance and low penetration of natural light inside the residential space. The project was focused on natural light exposure improvement and bringing into it a high-quality artificial light as well as facilitation home program by moving the existing functional system. Ascetic design and bright colours of the interior made it possible to emphasise the experience of openness space.

Pracownia: Neostudio Architekci

Podobne zjdęcia
Komentarze