Iqube house_ nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od archipunktura .architekci detalu nowoczesny | homify
< >
IQube House_ Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od ARCHiPUNKTURA .architekci detalu Nowoczesny
< >
IQube House_ Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od ARCHiPUNKTURA .architekci detalu Nowoczesny
< >
IQube House_ Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od ARCHiPUNKTURA .architekci detalu Nowoczesny

IQube House to budynek o prostej i przejrzystej konstrukcji oraz harmonijnych elewacjach z podkreśloną osią symetrii od frontu i tyłu. Prosta czysta forma ze zdecydowanym dominującym podziałem pionowym i poziomym. Parter to strefa dzienna oraz część gospodarcza gdzie wszystko ma swoje miejsce. Piętro to strefa nocna z pokojami dzieci, gabinetem i sypialnią rodziców posiadającą niezależną garderobę i łazienkę.

Założeniem projektu było stworzenie bezpośredniego kontaktu z ogrodem czyli wnętrza z 'zewnętrzem' .

Prosta forma wnętrz z wykorzystaniem wysokiej jakości materiałów przekłada się również na znakomitą funkcjonalność tak części dziennej jak i nocnej. Nad komfortem mieszkańców czuwa system automatyki budynku, zawiadujący pracą wszelkich urządzeń stanowiących jego składowe, będący również częścią naszego projektu.

Podobne zjdęcia
Komentarze