No bo bono nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od unikat:lab nowoczesny | homify
< >
no bo bono Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od unikat:lab Nowoczesny
< >
no bo bono Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od unikat:lab Nowoczesny
< >
no bo bono Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od unikat:lab Nowoczesny

Główną tematyką projektu była podłoga i eksploatowanie jej przez psiego lokatora Bono. Biorąc pod uwagę funkcjonalność oraz walory estetyczne zdecydowaliśmy się zastosować rustykalną, dębową podłogę, która z upływem czasu w wyniku pojawiających się na niej zarysowań jeszcze bardziej zyska na wartości.Kolejną ważną kwestią było zamiłowanie klientów do czerni i umiejętne jej wprowadzenie do wnętrza. Odwaga i wyjście naprzeciw oczekiwaniom spotęgowały w nas chęć stworzenia ciemnego tworu wyraźnie dominującego i określającego strefę kulinarnych prac. Pozostała część mieszkania została dopełniona dębowymi elementami i kolorem żółci,która nadała świeżego charakteru zaprojektowanej przestrzeni. Równowaga w zastosowanych materiałach oraz kolorystyce sprawiła, iż uzyskaliśmy wnętrze bardzo przytulne, nowoczesne a co najważniejsze przyjazne pupilowi Bono.

Podobne zjdęcia
Komentarze