Mieszkanie z bolkiem i lolkiem: styl , w kategorii łazienka zaprojektowany przez projekt kolektyw sp. z o.o. | homify
<
mieszkanie z Bolkiem i Lolkiem: styl , w kategorii Łazienka zaprojektowany przez Projekt Kolektyw Sp. z o.o.
<
mieszkanie z Bolkiem i Lolkiem: styl , w kategorii Łazienka zaprojektowany przez Projekt Kolektyw Sp. z o.o.
<
mieszkanie z Bolkiem i Lolkiem: styl , w kategorii Łazienka zaprojektowany przez Projekt Kolektyw Sp. z o.o.
Lubisz ten projekt?
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.
OK
Lubisz ten projekt?
Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.
OK

Realizacja nowoczesnego mieszkania w centrum Bielska-Białej. Motywem przewodnim aranżacji stali się bohaterowie kreskówki Bolek i Lolek oraz lokalne zbytki. Pow. 72m2.

Podobne zjdęcia
Komentarze

Zapytanie ofertowe

Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future