Słoneczny mokotów rs studio projektowe roland stańczyk klasyczna łazienka | homify
Słoneczny Mokotów RS Studio Projektowe Roland Stańczyk Klasyczna łazienka
Słoneczny Mokotów RS Studio Projektowe Roland Stańczyk Klasyczna łazienka
Słoneczny Mokotów RS Studio Projektowe Roland Stańczyk Klasyczna łazienka

Pięciopokojowy
apartament ma zdecydowanie oddzieloną cześć dzienną od części prywatnej. Strefy połączone są korytarzem z biało-czarną marmurową posadzką.

Kuchnię od połączonego z jadalnią salonu oddziela ścina z wysoką zabudową kuchenną. W ścianę wbudowano lodówkę side by side i piekarniki. Meble w kuchni zostały zaprojektowane tak, aby komponowały się z meblami firm Selva i Theodore Alexander w salonie i jadalni.

W częci prywatnej, oprócz dwóch sypialni, zaprojektowany został pokój z instalacją kina domowego, a także obszerny gabinet gospodarza z biblioteką.

Podobne zjdęcia
Komentarze