Wnętrze salonu jest surowe i przestrzenne. Użyte materiały, takie jak beton zostały połączone z drewnem, dzięki czemu salon jest bardziej naturalny. Minimalistyczna stylistyka i wykorzystanie dużej ilości szkła, a także luster jeszcze bardziej otwiera wnętrze na jego otoczenie. Dla ożywienia kompozycji wprowadzone zostały rośliny, które spotykane są również na zewnątrz domu. Ten innowacyjny design przejawia się także w koncepcji podziału sufitu – częściowo został on przykryty jedynie belkami drewnianymi, których powtórzenie mamy w innych częściach salonu kąpielowego. Przestrzeń została dobrze zdefiniowana i podzielona na strefę relaksu i codziennego użytkowania. Całości dopełniają umywalki nablatowe nieco owalnego kształtu.

Podobne zjdęcia
Komentarze

Zapytanie ofertowe

Nieważna Email
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
My project request will be forwarded to the professional. By clicking Request I confirm I have read the Warunki.