ogród leśny przy firmie, profesjonalista: 2o2 studio | homify
2o2 studio

2o2 studio

2o2 studio
2o2 studio
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

ogród leśny przy firmie

ogród zaprojektowany w 2013 roku, realizowany latem jesienią 2014 i wiosną 2015; ogród leśny stworzony aby połączyć dwa poziomy na terenie firmy; zanim powstał projekt, pracownicy skracali sobie drogę ścieżką na skarpie; obecne powstały schody oraz platformy z kratownicy pomiędzy drzewami; dodatkowo stworzono miejsce do siedzenia z widokiem na naturalna skarpę. Miejsce docelowo ma być osłonięte od ulicy wewnętrznej nasadzeniami; na chwilę obecną nasadzenia są bardzo młode i zdjęcia zrobione były wiosną wobec czego ogród nie ma jeszcze 100% efektu;

  • widok z biegu schodów na miejsce do siedzenia : styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok z biegu schodów na miejsce do siedzenia

    w kieszeniach podświetlonych taśmami led, znajdują się nasadzenia paproci oraz serduszek

  • widok na skarpę oraz schody: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok na skarpę oraz schody

    w tle nasadzenia borówek, barwinków oraz bluszczu

  • widok z góry na miejsce do siedzenia z elementem wodnym: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok z góry na miejsce do siedzenia z elementem wodnym

  • widok na miejsce do siedzenia oraz schody łączące dwa poziomy: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok na miejsce do siedzenia oraz schody łączące dwa poziomy

  • widok na element wodny, fragment miejsca do siedzenia oraz schody: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok na element wodny, fragment miejsca do siedzenia oraz schody

  • widok na miejsce do siedzenia, ławki gabionowe oraz fragment elementu wodnego: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok na miejsce do siedzenia, ławki gabionowe oraz fragment elementu wodnego

  • widok na element wodny, fragment miejsca do siedzenia oraz schody: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    widok na element wodny, fragment miejsca do siedzenia oraz schody

  • platformy na górnym poziomie w trakcie realizacji: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    platformy na górnym poziomie w trakcie realizacji

  • platformy na górnym poziomie w trakcie realizacji: styl , w kategorii  zaprojektowany przez 2o2 studio

    platformy na górnym poziomie w trakcie realizacji

Admin-Area