studio wnętrz URBAN-DESIGN

studio wnętrz URBAN-DESIGN

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt Edit project Dodaj zdjęcie
studio wnętrz URBAN-DESIGN
studio wnętrz URBAN-DESIGN
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

METAMORFOZA MIESZKANIA NA MOKOTOWIE 68 M2

Mieszkanie w przedwojennym budynku z funkcja służbówki i pokoi przejściowych .Po gruntownym remoncie na życzenie klientów zyskało nowoczesny look.

  • kuchnia: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    kuchnia

    wcześniej pokój przechodni dziś kuchnia na życzenie klientów  w nowoczesnym wydaniu

  • jadalnia: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    jadalnia

    wcześniej pokój przechodni dziś kuchnia z jadalnią na życzenie klientów  w nowoczesnym wydaniu

  • salon: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    salon

    wcześniejszy salon został połączony z jadalnią i podzielony na część sypialnianą

  • salon: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    salon

    ilość przejść została zmniejszona przez co pokój stał się bardziej ustawny

  • sypialnia mała: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    sypialnia mała

    salon podzielił się na część sypialniana za dużym przeszkleniem ukryto duże łóżko małżeńskie

  • łazienka : styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    łazienka

    łazienka zyskała nowe rozmieszczenie i wykończenie

  • toaleta: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    toaleta

    Toaleta choć mała dzięki zastosowaniu sporej ilości luster wydaje się spora .

  • pokoik dziecka: styl , w kategorii  zaprojektowany przez studio wnętrz URBAN-DESIGN

    pokoik dziecka

    dawna służbówka i kuchnia zostały połączone w przestronny pokoik dziecka

Admin-Area