UZDROWISKO POD TĘŻNIAMI, profesjonalista: Pracownia projektowa artMOKO | homify
Zmień zdjęcie profilowe
Zmień zdjęcie w tle
Pracownia projektowa artMOKO
Pracownia projektowa artMOKO

Pracownia projektowa artMOKO

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Zmień zdjęcie w tle
Edit project Dodaj zdjęcie
Pracownia projektowa artMOKO
Pracownia projektowa artMOKO
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

UZDROWISKO POD TĘŻNIAMI

Nasz projekt modernizacji Uzdrowiska POD TĘŻNIAMI w Ciechocinku spotkał się z największym zainteresowaniem ze strony Właścicieli, dlatego też powierzona na kompleksowe prace projektowe związane zarówno z przebudową i rozbudową jak i zaprojektowaniem przychodni i pokoi hotelowych o podwyższonym standardzie. Do aktualnej bryły budynku doprojektowaliśmy jeszcze jedno piętro w którym znalazły się apartamenty hotelowe. W projekcie elewacji wykorzystaliśmy drewniane panele, które spełniają różne funkcje w zależności od porty roku. W lecie chronią przed słońcem i pozwalają na utrzymanie przyjemnej temperatury, natomiast zimą po ich odsłonięciu możemy cieszyć się ciepłem promieni słonecznych. Pozostała część elewacji została wykończona klasycznym białym tynkiem. Bardzo istotne było dla nas zaprojektowanie odpowiedniego oświetlenia wydobywającego z bryły budynku jej modernistyczne kształty i podkreślającego liczne przeszklenia pozwalające kuracjuszom na podziwianie majestatycznych górskich widoków. Wnętrza apartamentów zostały utrzymane z ciepłej brązowej kolorystyce, w celu nadania im jeszcze większej intymności zastosowaliśmy ażurowe elementy elewacyjne, które wpuszczają bardzo stonowane światło, tworzące na ścianach sypialni naturalne obrazy. Łazienka przynależąca do apartamentu również została zaprojektowana w brązach, z wykończeniami z naturalnego drewna.

  • Elewacja kliniki po modernizacji: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Elewacja kliniki po modernizacji

    Nasz projekt modernizacji Uzdrowiska POD TĘŻNIAMI w Ciechocinku spotkał się z największym zainteresowaniem ze strony Właścicieli, dlatego też powierzona na kompleksowe prace projektowe związane zarówno z przebudową i rozbudową jak i zaprojektowaniem przychodni i pokoi hotelowych o podwyższonym standardzie.

  • Projekt oświetlenia kliniki: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Projekt oświetlenia kliniki

    Bardzo istotne było dla nas zaprojektowanie odpowiedniego oświetlenia wydobywającego z bryły budynku jej modernistyczne kształty i podkreślającego liczne przeszklenia pozwalające kuracjuszom na podziwianie majestatycznych górskich widoków.

  • Nowoczesna elewacja kliniki: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Nowoczesna elewacja kliniki

    Do aktualnej bryły budynku doprojektowaliśmy jeszcze jedno piętro w którym znalazły się apartamenty hotelowe. W projekcie elewacji wykorzystaliśmy drewniane panele, które spełniają różne funkcje w zależności od porty roku. W lecie chronią przed słońcem i pozwalają na utrzymanie przyjemnej temperatury, natomiast zimą po ich odsłonięciu możemy cieszyć się ciepłem promieni słonecznych. Pozostała część elewacji została wykończona klasycznym białym tynkiem.

  • Przychodnia kliniki: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Przychodnia kliniki

    Nowoczesna przychodnia zlokalizowana w klinice oraz komfortowa i funkcjonalna recepcja, w której wygodnie można oczekiwać na swoją wizytę.

  • Poczekalnia kliniki: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Poczekalnia kliniki

    Strefa komfortowej poczekalni w klinice została zaprojektowana w odcieniach ciepłego beżu i brązu. Wygodne fotel i kanapy dają kuracjuszom komfort oczekiwania na wizytę.

  • Sypialnia apartamentu hotelowego: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Sypialnia apartamentu hotelowego

    Wnętrza apartamentów zostały utrzymane z ciepłej brązowej kolorystyce, w celu nadania im jeszcze większej intymności zastosowaliśmy ażurowe elementy elewacyjne, które wpuszczają bardzo stonowane światło, tworzące na ścianach sypialni naturalne obrazy.

  • Łazienka apartamentu hotelowego: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez Pracownia projektowa artMOKO

    Łazienka apartamentu hotelowego

    Łazienka przynależąca do apartamentu również została zaprojektowana w brązach, z wykończeniami z naturalnego drewna.

Admin-Area