dziurdziaprojekt

dziurdziaprojekt

dziurdziaprojekt
dziurdziaprojekt
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

38 m, Plac Zbawiciela, Wwa

Przed metamorfozą mieszkanie sprawiało wrażenie bardzo ciasnego. Ciemne kolory i umeblowanie optycznie pomniejszały jego powierzchnię. Po metamorfozie kuchnia została otwarta na resztę mieszkania, a biel dodała pomieszczeniom przestronności. Kuchnię zdobią retro akcenty – posadzka, żyrandol, krzesła i lodówka. Ogromną zmianę widać także w łazience. Tu postawiliśmy na funkcjonalność, a w wystroju na mocne akcenty. Zamiast wanny – prysznic, który optycznie powiększył łazienkę. Aby biel nie była zbyt monotonna zastosowaliśmy różne faktury – m.in. odsłoniliśmy piękną ceglaną ścianę. Zmiany w zagraconej w sypialni: nowe meble i kolorystyka, pozwoliły optycznie powiększyć i uporządkować przestrzeń.

Admin-Area