KUOO ARCHITECTS

KUOO ARCHITECTS

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt Edit project Dodaj zdjęcie
KUOO ARCHITECTS
KUOO ARCHITECTS
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

DOM W LUXEMBURGU

 Charakter wnętrz tego domu jest mocno związany z nowoczesną, modernistyczną bryłą budynku. Występują ce tu liczne przeszklenia okienne, wprowadzają wiele świa tła do pomieszczeń, a otwartą przestrzeń podkreśla pojawi ające się w niedużej ilości wyposażenie. Na wprost wejścia znajduje się dwukondygnacyjne okn o z otwarciem na ogród. Daje ono efekt transparentności budynku. Na jego tle znajduje się reprezentacyjny s tół oraz wysoka, sięgająca drugiej kondygnacji lampa, wypełniająca „pustkę” nad jadalnią. Elementy te specjalnie wybrano ażurowe aby tego szczególnego wi doku nie zasłaniać. Salon jest miejscem typowo wypoczynkowym z przestro nną kanapą zwróconą częściowo w stronę ogrodu, częściow o w stronę kominka i ukrytego w zabudowie nad kominkiem TV. Jest też miejsce gdzie również w ażurowym fotelu, p atrząc na ogród można poczytać książkę. Zamiast zasłon czy rolet zastosowano ruchome panele meblowe, którymi można z asłonić okna. Kuchnia również otwarta na ogród, wydzielona został a od reszty domu prostą wyspą i minimalistycznymi hokera mi. Wykończony fornirem kubik z biblioteką po prawej st ronie od wejścia kryje w sobie spiżarnię oraz garderobę. Na parterze znajduje się jeszcze gabinet, do któreg o prowadzą przesuwne drzwi z przyciemnionego szkła or az mała toaleta gościnna. Na piętro składa się korytarz pełniący również funk cję biblioteki, sypialnie dzieci oraz sypialnia główna stanowiąca odrębną przestrzeń prywatną połączoną z garderobą i wygodnym pokojem kąpielowym. Piętro dru gie to miejsce odpoczynku z salą telewizyjną oraz bibliote ka z siłownią. Wszystkie kondygnacje łączy klatka schodowa zamknię ta szklaną ścianą

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Korytarz, przedpokój zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Sypialnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Jadalnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Korytarz, przedpokój zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Kuchnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Sypialnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Kuchnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Kuchnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

  • DOM W LUXEMBURGU: styl , w kategorii Jadalnia zaprojektowany przez KUOO ARCHITECTS

    DOM W LUXEMBURGU

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 1
    ["PL"] [Published] Nowoczesny stół do jadalni w 11 nowoczesnych odsłonach!

Admin-Area