PRACOWNIA PROJEKTOWA JAGANNA

PRACOWNIA PROJEKTOWA JAGANNA

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt Edit project Dodaj zdjęcie
PRACOWNIA PROJEKTOWA JAGANNA
PRACOWNIA PROJEKTOWA JAGANNA
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

Mieszkanie D

IDEA POMIESZCZEŃ NA OSI ŚCIANY KONSTRUKCYJNEJ PODKREŚLONEJ MATERIAŁOWO POPRZEZ ZASTOSOWANIE CEGIEŁ KLINKIEROWYCH. 

MOTYW CEGIEŁ PRZEWIJA SIE KONSEKWENTNIE W KAŻDYM POMIESZCZENIU, ZACZYNAJĄC OD KUCHNI POPRZEZ STREFĘ DZIENNĄ, HALL, GABINET ORAZ ŁAZIENKĘ, A WYKORZYSTANIE LUSTRA POWODUJE WRAŻENIE NIEKOŃCZĄCEJ SIĘ PŁASZCZYZNY CEGIEŁ.

W MIESZKANIU BRAK JEST WYDZIELONYCH GRANIC – BARIER. WSZELKIE PRZYMKNIĘCIA PRZESTRZENI SĄ NIEDOPOWIEDZIANE, NIESKOŃCZONE. WIDAĆ TO NA PRZYKŁADZIE WIELOFUNKCYJNEGO ELEMENTU WŁOŻONEGO MIĘDZY KUCHNIĘ A POKÓJ DZIENNY. NIE STYKA SIĘ ON ZE ŚCIANAMI I SUFITEM, LECZ STANOWI BARIERĘ WIZUALNĄ. DOMKNIĘCIE SALONU I GABINETU MOŻLIWE JEST ZA POMOCĄ PRZESZKLONYCH, PRZESUWNYCH DRZWI, RÓWNIEŻ NIE TWORZĄCYCH PEŁNEJ BARIERY. Z ODDZIELENIA ZREZYGNOWANO TEŻ POMIĘDZY SYPIALNIĄ A ŁAZIENKĄ, TRAKTUJĄC TE PRZESTRZENIE JAKO JEDNĄ PRYWATNĄ CZĘŚĆ MIESZKANIA.

Admin-Area