House for a mathematician in Bristol, profesjonalista: Dittrich Hudson Vasetti Architects | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Dittrich Hudson Vasetti Architects
edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Edit project Dodaj zdjęcie
Dittrich Hudson Vasetti Architects
Dittrich Hudson Vasetti Arc...
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!
  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna jadalnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna jadalnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna jadalnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesne domowe biuro i gabinet od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna jadalnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 1
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna jadalnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 3
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesne domowe biuro i gabinet od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna kuchnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna kuchnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 1
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna sypialnia od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 3
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesny salon od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["EN"] [Published] The Mathematician's House

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

  • House for a mathematician in Bristol Nowoczesna łazienka od Dittrich Hudson Vasetti Architects Nowoczesny

    House for a mathematician in Bristol

    Edytorskie Katalogi Inspiracji z tym zdjęciem
    Katalogi Inspiracji: 2
    ["RU"] [Published] Расширение дома за счет сарая и веранды
    ["NL"] Een Victoriaans huis kreeg een make-over

    A derelict Victorian house has been totally refurbished and remodelled. The rear reception rooms have been combined into a large kitchen / family room with a contemporary bay window facing the garden. The new rear extension contains a self-contained workspace with large North facing windows.

Admin-Area