CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, profesjonalista: PL+sp. z o.o. | homify
PL+sp. z o.o.

PL+sp. z o.o.

PL+sp. z o.o.
PL+sp. z o.o.
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ

Budynek zaprojektowano jako obiekt o dwóch kondygnacjach nadziemnych, częściowo podpiwniczony. Niewielka wielkość budynku została podyktowana częściowo przez rozmiary działki. Na elewacji wykorzystano naturalny klinkier połączony z fasadami strukturalnymi zapewniając trwałość elewacji. Na parterze przewidziano poczekalnię z rejestracją, toalety oraz 3 gabinety medyczne. Wyższa kondygnacja mieści 2 gabinety, poczekalnię wraz z toaletą. Zaplecze dla pracowników oraz część techniczna zostały zlokalizowane w piwnicy budynku.

Autorzy: Paweł Litwinowicz, Piotr Kluj

Całkowity rozmiar
10.55 × 8.55 × 12.95 m / 258.04 m² (Długość, Wysokość, Szerokość / Metraż)
Lokalizacja
Poznań
  • CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez PL+sp. z o.o.

    CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+

  • CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez PL+sp. z o.o.

    CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+

  • CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+: styl , w kategorii Kliniki zaprojektowany przez PL+sp. z o.o.

    CENTRUM MEDYCYNY ESTETYCZNEJ, PL+

Admin-Area