Projekt penthousu w Nowej Oliwie | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Komplementi
edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Edit project Dodaj zdjęcie
Komplementi
Komplementi
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

Projekt penthousu w Nowej Oliwie

W tym projekcie postawiliśmy na funkcję, prostotę i dobre materiały. Absolutnym priorytetem elegancji jest prostota i takie jest to wnętrze. Mięsiste tapety i okładziny głównie pracują na klimat wnętrza. W ściany korytarzy wbudowaliśmy szafy, tapicerowane siedziska i rozświetliliśmy smugami ledowego światła. Równowaga i spokój we wnętrzu ma wyciszyć i zrelaksować zabieganych Inwestorów. Oaza całkiem prywatna sprzyja odpoczynkowi i relaksowi.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna jadalnia od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W tak eleganckim i spokojnym wnętrzu długo szukaliśmy tej formy która podkręciłaby wnętrze.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny salon od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Słup przy ścianie obłożyliśmy boniowanym drewnem i przerobiliśmy na bibliotekę. Podswietlenia led daja dodtkowy klimat w klubowym wnetrzu.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny salon od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Słup przy ścianie obłożyliśmy boniowanym drewnem i przerobiliśmy na bibliotekę. Podświetlenia led dają dodatkowy klimat w klubowym wnętrzu.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny salon od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Zaproponowaliśmy kominek trójstronny aby był widoczny od strony jadalni i salonu. Tak dużą bryłę zmiekczylismy karbowana ściana z listew i ciekawym kinkietem.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny salon od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Zaproponowaliśmy kominek trójstronny aby był widoczny od strony jadalni i salonu. Tak dużą bryłę zmiękczyliśmy karbowana ścianą z listew i stonowanym obrazem.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna kuchnia od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Kuchnia do klubowego apartamentu. Prosta i elegancka. Zrezygnowaliśmy z szafek pod oknami i przenieśliśmy kuchnię na wyspę.

    Cała kuchnia to wyspa i wysokie szafy wbudowane do przechowywania.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna kuchnia od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Kuchnia do klubowego apartamentu. Prosta i elegancka. Zrezygnowaliśmy z szafek pod oknami i przenieśliśmy kuchnię na wyspę.

    Cała kuchnia to wyspa i wysokie szafy wbudowane do przechowywania.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Schody wspornikowe i schody dywanowe zestawione w jednej klatce schodowej. Światła ledowe wyrównują nam biegi. Zburzylismy murek na skraju schodów i zaproponowalismy balustrady szklane.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Zbyt szeroki, pozałamywany korytarz wyrównaliśmy zabudową meblową . Podłoga korytarza w połowie wyłozona kaflami wbija się w kuchni, z drugiej strony drewno rozpływa na schody i salon powiększając przestrzeń.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Nad szybem windy wkomponowaliśmy ławeczkę z tapicerką, która sie otwiera i skrywa wewnatrza dodtakową garderobę!

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny korytarz, przedpokój i schody od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Na antresoli zaproponowaliśmy bibliotekę na duże zbiory Inwestora.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna sypialnia od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Przy sypialni powstał duży salon kąpielowy , stąd pomysł na małą sypialnię to zintegrować łózko z szafami. Przesuwne fronty za wezgłowiem są miejscem na aktualne lektury.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna sypialnia od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Ściana sypialni z ukrytymi drzwiami bezopaskowymi w tapecie.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna łazienka od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W toalecie za lustrem w ramie kryje sie tajemnicze przejście do salonu kąpielowego.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna łazienka od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Na piętrze w gabinecie Inwestora zaprojektowaliśmy szafę z mobilnymi frontami tak aby ukryć rury od rekuperacji, drukarkę i sprzęt biurowy. Po przesunieciu frontów swobodnie mozna korzystac ze sprzetów.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny salon od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Widok na drzwi przesuwne ze szkła antisol odgradzającego kuchnie od jadalni.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny pokój dziecięcy od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W pokoju młodzieżowym zawsze jest zapotrzebowanie na szafy i bibliotekę . Jak to pogodzić w małym pomieszczeniu? Kompozycja kubików odciąża nam szafy a oddzielenie miejsca do odpoczynku i pracy porządkuje przestrzeń.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesny pokój dziecięcy od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    Ball chair nadaje dynamiki w pokoju młodzieżowym.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna łazienka od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W małej, spokojnej łazience zaproponowaliśmy drobną mozaikę w turkusie.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna łazienka od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W salonie kąpielowym zaprojektowaliśmy podesty tak, aby zniwelować problemowe stopnie przy drzwiach balkonowych. Łazienka stonowana z piekna metaliczna mozaiką.

  • Projekt penthousu w Nowej Oliwie Nowoczesna łazienka od Komplementi Nowoczesny

    Projekt penthousu w Nowej Oliwie

    W toalecie za lustrem w ramie kryje się tajemnicze przejście do salonu kąpielowego.

Admin-Area