Projekt mieszkania w Nowej Hucie, profesjonalista: Katarzyna Wnęk | homify
Zmień zdjęcie profilowe
Zmień zdjęcie w tle
Katarzyna Wnęk
Katarzyna Wnęk

Katarzyna Wnęk

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Zmień zdjęcie w tle
Edit project Dodaj zdjęcie
Katarzyna Wnęk
Katarzyna Wnęk
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

Projekt mieszkania w Nowej Hucie

Projekt wnętrza w starym mieszkaniu w Nowej Hucie. Specyficzna wysokość
pomieszczeń, stary parkiet, żeliwne kaloryfery i rury. Wszystko wykorzystane i odnowione. Zdjęcia z realizacji.

  • Miedziany kaloryfer: styl , w kategorii Sypialnia zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Miedziany kaloryfer

    Żeliwny pomalowany miedzianą farbą kaloryfer stał się ozdobą nr1.

  • Fluffo: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Fluffo

    Miękkie ściany Fluffo nad kanapą; ochraniają ścianę, ozdabiają, ożywiają.

  • Kawowo-brązowy z fluffo: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Kawowo-brązowy z fluffo

  • Zabudowa połączona z zaprojektowanym meblem na sprzęt: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Zabudowa połączona z zaprojektowanym meblem na sprzęt

    Zdjęcie z realizacji

  • Miodowe : styl , w kategorii Sypialnia zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Miodowe

    Ciepłe kolory, miękkie.

  • Grzejnik srebrny: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Grzejnik srebrny

  • Zdjecie z realizacji: styl , w kategorii Salon zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Zdjecie z realizacji

  • Miedziany: styl , w kategorii Korytarz, przedpokój zaprojektowany przez Katarzyna Wnęk,

    Miedziany

    Rury, szafka na instalację, i kilka bazgrołów projektanta na ścianie w przedpokoju.

Admin-Area