boks 01 - aranżacja | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
nomad studio
edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Edit project Dodaj zdjęcie
nomad studio
nomad studio
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

boks 01 – aranżacja

autor: Karolina Przybyła

lokalizacja: Gliwice

inwestor: Sanimex

realizacja: 2014

zdjęcia: Piotr Klubiński

Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014 z

    djęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

  • boks 01 - aranżacja od nomad studio Industrialny

    boks 01 – aranżacja

    autor: Karolina Przybyła

    lokalizacja: Gliwice

    inwestor: Sanimex

    realizacja: 2014

    zdjęcia: Piotr Klubiński

    Modne płytki heksagonalne w dość nietypowym ułożeniu. Chłodną, wręcz laboratoryjną kolorystykę dodatkowo podkreślają detale w postaci zimnego światła, armatury oraz chromowanej ramy lustra.

Admin-Area