Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej, profesjonalista: BEZ CUKRU studio projektowe | homify
Zmień zdjęcie profilowe
Zmień zdjęcie w tle
BEZ CUKRU studio projektowe
BEZ CUKRU studio projektowe

BEZ CUKRU studio projektowe

edit edit in admin Poproś o opinię Nowy projekt
Zmień zdjęcie w tle
Edit project Dodaj zdjęcie
BEZ CUKRU studio projektowe
BEZ CUKRU studio projektowe
Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future
Wysłane!
Ten profesjonalista odpowie tak szybko, jak to możliwe!

Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

model

Nowoprojektowany zespół budynków naprzeciwko Dyrekcji na terenie Stoczni Gdańskiej, kryje w swoim dziedzińcu strukturę ówczesnej straży pożarnej, która została zaadaptowana na galerię sztuki. Kształt obiektu jest wynikiem badań przeprowadzonych na siatkach urbanistycznych.

Makieta znajdowała się w Instytucie Sztuki Wyspa w ramach międzynarodowej, zbiorowej wystawy Ku idei Miasta Dialogicznego. Stocznia Gdańska – Młode Miasto.

Makieta o wymiarach 150 x 50 cm wykonana z płyt MDF; przekrój budynku w skali 1:50.

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

  • Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej: styl , w kategorii  zaprojektowany przez BEZ CUKRU studio projektowe,

    Budynek naprzeciwko Dyrekcji Stoczni Gdańskiej

Admin-Area