The Stunning Metamorphosis Of A Tiny Apartment

Zapytanie ofertowe

Numer jest nieprawidłowy. Sprawdź kod kraju, numer kierunkowy i numer telefonu.
By clicking Wyślij I confirm I have read the Polityka prywatności & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future

The Stunning Metamorphosis Of A Tiny Apartment

Dola RC Dola RC
REALIZACJA III Skandynawska kuchnia od Better Home Skandynawski
Loading admin actions …

The apartment that we are going to show you today is located in Wola, a thriving business district of Warsaw, Poland. It occupies a upper floor level of a 1950’s building, and desperately needed a facelift. 

The owners sought the help of Better Home. See how Better Home handled this project and eventually transformed it according to their client’s tastes and needs.

Living room before renovation

SALON PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

SALON PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

The living room was in a complete run down condition. The walls badly needed refurbishing, and the flooring was damaged due to little or no maintenance. 

The interior was gloomy. There were signs of moisture related damages, and a portion of the feature wall was covered with wall paper which was removed.

Living room after renovation

SALON PO METAMORFOZIE Skandynawski salon od Better Home Skandynawski
Better Home

SALON PO METAMORFOZIE

Better Home

The sunny interior of the nightmarish living room is now a thing of the past. Walls have been refurbished and cheered up with fresh coats of paint. Pale shades help to bounce off light and drive away any residual gloom.

The old sofa still occupies the same spot as before. But it is joined by a couple of new chairs and a matching coffee table. With the help of paintings, potted plants, sculptures and a vase full of flowers this space has been given a new lease of life. The damaged parquet has been replaced with more affordable laminated flooring.

Living room layout before makeover

SALON PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

SALON PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

The living room hardly had a layout worth mentioning. A simple couch was set against one of the walls. It had absolutely ‘zero’ organisation and hardly any décor to speak of.

Living room layout now

SALON PO METAMORFOZIE Skandynawski salon od Better Home Skandynawski
Better Home

SALON PO METAMORFOZIE

Better Home

Now the dark green chairs occupy the position of the sofa. The dresser is a one of the existing pieces of furniture still in use. It previously occupied the bedroom, but now it has been given a more prominent position in the living room. A small pouffe with floral upholstery is placed between the chairs.

Bedroom before remodelling

SYPIALNIA PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

SYPIALNIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

The colour scheme made this space look gloomy, unhygienic and inhabitable. Once again, there is an acute lack of organisation in the space. 

The bedroom also lacked sufficient storage. Even the big window seemed inadequate for brightening up the area.

After: a bedroom with a spring feel

SYPIALNIA PO METAMORFOZIE Skandynawska sypialnia od Better Home Skandynawski
Better Home

SYPIALNIA PO METAMORFOZIE

Better Home

Hint of lavender ushers a refreshing spring feel into the bedroom. The colour scheme is similar to the lounge area. Now it has been thoroughly decluttered and tidied up, the space looks more expansive than before.

The entire room basks in a warm glow. A small stool serves as a bedside table. The bed is simple but befits the area. Floral paintings adorning the accent wall reemphasises the feeling of springtime regeneration.

Kitchen before redesigning

KUCHNIA PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

KUCHNIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

This kitchen must have been a dreadful space to work in. The sink and oven, located side by side, were far away from the sources of light. Cabinets and appliances were scattered everywhere, and the wallpaper had no relevance to the rest of the décor.

Kitchen after redesigning

KUCHNIA PO METAMORFOZIE Skandynawska kuchnia od Better Home Skandynawski
Better Home

KUCHNIA PO METAMORFOZIE

Better Home

Now the kitchen work area receives ample light. The refrigerator, oven and sink are still placed side by side. However, the countertop has been removed closer to the window. 

White walls and cabinets help to give this modern kitchen a clean and tidy feel.

Hallway before transformation

PRZEDPOKÓJ PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

PRZEDPOKÓJ PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

The entrance suffered from the disorderliness already evident from the other images taken before renovation. Due to a lack of proper planning and arrangement it looked worse than it actually should. The colour scheme and wall décor did not help to brighten up this narrow transitional space.

Hallway post transformation

PRZEDPOKÓJ PO METAMORFOZIE Skandynawski korytarz, przedpokój i schody od Better Home Skandynawski
Better Home

PRZEDPOKÓJ PO METAMORFOZIE

Better Home

The hallway suddenly looks more spacious. The walls have been cleaned up and given a fresh gleaming white coat, and a large mirror has been installed to glam it up further.

Balcony condition earlier

LOGGIA PRZED METAMORFOZĄ od Better Home Klasyczny
Better Home

LOGGIA PRZED METAMORFOZĄ

Better Home

The balcony seems to have been a storehouse of objects no longer in use. The views of the surrounding have been obstructed by these throwaway pieces of furniture and wood. Though a fold away chair was placed here, there seemed to be no opportunities of relaxation in a space like this.

Balcony condition now

LOGGIA PO METAMORFOZIE Skandynawski balkon, taras i weranda od Better Home Skandynawski
Better Home

LOGGIA PO METAMORFOZIE

Better Home

The space has been cleaned up and given a thorough facelift. This now looks a balcony befitting Wola’s renown as a prestigious business destination of Warsaw. A cosy chat zone has been set up in one part of this tiny balcony. The owners can now enjoy a panoramic view of the rapidly expanding city from here.

Did you love this renovation? Experience the magical makeover of another tiny urban apartment.

Want to know how to achieve this look on a budget? Learn some of the money saving tips before building your dream home.

Whitton Drive od GK Architects Ltd Nowoczesny

Chcesz zbudować lub wyposażyć dom?
Skontaktuj się z nami!

Znajdź inspirację do Twojego domu